top of page

WOONKAMER

De sfeervolle woonkamer heeft een gezellige inrichting, een ruime bank,  (smart-)tv, DVD-speler en stereo-installatie. In de hele accommodatie is gratis wifi beschikbaar.

KEUKEN

De  keuken is volledig uitgerust en heeft een vaatwasser, koelkast met vriesvak, koffiezetapparaat, Nespresso-apparaat, waterkoker, combi-magnetron en een elektrische kookplaat.

SLAAPKAMERS

Het appartement heeft twee slaapkamers met kledingkast, tv en een sidetable, beide hebben een tweepersoons boxspringbed (nieuw in 2023).  Eén van de kamers grenst aan de badkamer, de andere kamer heeft een douche en ruime wastafel met spiegel

BADKAMER EN TOILET

De badkamer is zowel bereikbaar vanuit één van de slaapkamers, als vanuit de hal. In de badkamer bevindt zich een bubbel(lig)bad, een aparte douche en een ruime wastafel. 

Het toilet bevindt zich in het halletje. 
 

BALKON EN GEBOUW

Op het balkon staat een tafel en vier stoelen. Het appartement bevindt zich op de eerste etage van appartementencomplex Californië, bereikbaar per trap of lift.  Het complex is huisdiervrij.  Op het parkeerterrein, waar je gratis kan parkeren,  is een oplaadpaal voor elektrische auto's aanwezig. Op het complex worden fietsen verhuurd en er is een afsluitbare fietsenstalling. Residentie Californië ligt aan de rand van het bos, vlak bij strand en duinen. 

slaapkamer 2-IMG_1002.jpg
33-10813456.webp
slaapkamer 2-IMG_1066.jpg
33-woonkamer_bank.webp
33-balkon.jpg
foto's appartement
33-badkamer.jpg
schelpen-smul.jpg
bottom of page