• De woonkamer

  De sfeervolle woonkamer heeft een knusse en gezellige inrichting. In de tv-hoek staat een flatscreen tv met DVD-speler en stereo-installatie. In de hele accommodatie is gratis wifi beschikbaar.

 • De keuken

  De vernieuwde keuken is volledig uitgerust en heeft een vaatwasser, een koelkast met vriesvak, een koffiezetapparaat, een Nespresso-apparaat, een waterkoker, een combi-magnetron en een elektrische kookplaat.

 • De slaapkamers

  Het appartement heeft twee slaapkamers, beide hebben een 2-persoonsbed met een Auping spiraal bodem. Op de slaapkamers staat een kledingkast, een sidetable en een flatscreen tv. Eén van de kamers grenst aan de badkamer, de andere kamer beschikt over een eigen douche en ruime wastafel met spiegel.

 • De badkamer

  De badkamer is zowel bereikbaar vanuit één van de slaapkamers, als vanuit de hal. In de badkamer bevindt zich een bubbel(lig)bad, een aparte douche en een ruime wastafel.
  Het toilet bevindt zich in de hal. 

 • Balkon en gebouw

  Het appartement bevindt zich in appartementencomplex Californië op het parkeerterrein is een oplaadpaal voor elektrische auto's aanwezig. Het complex ligt aan de rand van het bos, vlakbij strand en duinen. Vanuit het balkon kijkt u op de toegangsweg naar het strand.